Chocolate Chip Cookies

Happy sunday kjære lesere.

Jeg synes søndag er en perfekt dag å bake på. Søndag er som vanlig en rolig hjemmedag, hva er ikke bedre enn å bake noe godt til familien, venner? Jeg elsker cookies, mitt favoritt bakeverk. En god cookies, skal inneholde masse sjokolade. Det er bedre å spise en super god sjokolade cookies, enn å spise 3 dårlige med lite sjokolade. Synes iallefall jeg. I denne cookien har jeg hvit og mørk sjokolade. Beste som finnes! Jeg pleier å legge egg og smør ut dagen før jeg baker, slik at det er romtemperert. Gir best bakeresulat.

Oppskrift: ca. 12 cookies
200 g Mel
1/2 ts Bakepulver
1/2 ts Natron
1/2 ts Vaniljesukker
200 g Smør
1 Stort egg
100 g Hvit sjokolade
100 g Mørk sjokolade
100 g Brunt sukker
100 g Sukker

1. Sett oven på 200 grader.
2. Miks sukker, smør og vaniljesukker godt sammen.
3. Tilsett egget, og miks sammen. Bruk slikkepott i kantene, slik at all deigen blir mikset.
4. Bland mel, bakepulver og natron i en egen bolle. Sil blandingen inn i røren.
5. Tilsett sjokoladeknappene, og rør med en slikkepott.
6. Bruk en iskremskje(fåes kjøpt på Clas Ohlson) og lag en scoop av røren. Denne er perfekt å bruke, for cookisene blir ca. like store.


7. Stek i oven i ca. 12-15 min
Det beste jeg vet er å servere nybakt cookie, sammen med et iskaldt glass melk. mmm!

Cookies er en hyggelig hjemmebakt gave, å gi vekk til en du er glad i. Jeg pleier å legge cookiesene mine i cellofanposer, som prikken over ién setter jeg på en «homemade» stikker. Super cute!

Ha en fin søndag, og bak noe godt!
Love Victoria.

3 kommentarer om “Chocolate Chip Cookies

  1. Her om dagen spiste jeg milk chocolate cookie cupcakes fra Millies Cookies her i England, utrolig godt! Det stod at d hadde brukt den samme deigen til cookies’ene, men lagt til en vaniljefrosting. Tror du det er ca samme steketid på disse da og tror du det er noe annet jeg må tilsette for å få de til å bli cupcakes?:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s