Frokosttallerken

Noe av det beste jeg vet er lange frokoster. Har jeg ekstra god tid bruker jeg å slå til med en frokosttallerken. Ristet brød, speilegg, salat og bacon. Mmm. En skikkelig innertier. Det er viktig å gjøre en hyggelig ting for seg selv hver dag. Enten det er en god frokost, lese en fin bok, ta seg en digg løpetur eller være med gode venner. Det er flest hverdager. La hver dag være en fin en. Ha en superstart på uken.

Oppskrift:
2 egg
50 gram bacon
2 skiver ristet brød. Jeg brukte havrebrød fra Godt brød.
Salatblanding. Min favoritt er feldsalt mix.

1. Stek speilegg og bacon. Rist brødet. Server sammen med salatblandig og godt smør.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s