Smoothie on the go

Jeg er en person som er veldig opptatt av detaljer. Jeg elsker det lille ekstra. Hverdagslykke for meg er å gå hjemmefra med hjemmelaget smoothie eller iskaffe i fine begre. Fått noen spørsmål på instagram hvor jeg har kjøpt disse begrene. De kjøpte jeg på Pals fabrikkutsalg i Oslo. 50 begre og  50 topper, for  80 kr. Jeg brukr det til smoohies eller iskaffe. Med noen fargerike sugerør fra Ikea, kan du ha din egen kafe. Billigere og hjemmelaget er best i mine øyne 🙂 Om du ikke bor i Oslo, vet jeg at amazone selger.

Pals fabrikkutsalg holder til i Rosenborggt.19, inngang Pilestredet 75D. Her finne du alt fra plastvarer, belgisk sjokolade, konditor/bakeri varer  og mye mer. De fleste konditorier og bedrifter bestiller varer fra Pals. De har det meste, og passer perfekt for de som elsker å bake. Ta turen dit!

IMG_5956_2

IMG_5904

Love, IV.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s