Squash spaghetti

Solen skinner her i Oslo, og jeg har fri. Tenkte å dele en ny middagsfavoritt hos meg. Squash spagetti. Dette smaker supergodt, er sunt og ikke minst billig. Her får du i den en ekstra grønnsak til middag. Topp med en god tomatsaus, pesto eller noe annet godt. Jeg laget min med pesto og bacon. Dette smaker og ser delikat ut på tallerken. Grønt er skjønt 🙂

Oppskrift Squash spaghetti:
1 squash
salt

1. Riv squashen med et julienne. Jeg kjøpte min for 129 kr på Jernia. Du kan også bruke en skreller. Riv til du kommer til frøene.

IMG_5283

2. Dryss over salt og la den renne godt av i et dørslag. Jeg presset ut alt vannet i et kjøkkenhåndkle etterpå. For å få ut all væsken. Første gang jeg lagde dette opplevde jeg at det ble litt suppete, siden jeg ikke hadde fått ut alt vannet. Et lite tips. Få ut alt vannet. 3. Stek på middelsvarme i ca.2 min, til squashen har blitt passe myk. Jeg hadde i 2 spiseskjeer pesto i min.

IMG_5252_2

Dette må alle prøve. Et kjempegodt tilbehør eller til middag. Ha gjerne på et godt kjøttsaus, pesto ect.

IMG_5292 IMG_5314

Jeg har laget også en variant med bacon og pesto. En ny favoritt.

IMG_5260 IMG_5311_2

Ha en flott mandag,
IV.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s