Eggehviteomelett

Å begynne dagen med en skikkelig frokost, er gull verdt. Frokost er dagens viktigste måltid, og gir energi til resten av dagen. Vet ikke hvordan det er med dere, men når jeg spiser en stor og skikkelig frokost. Småspiser jeg ikke i løpet av dagen og jeg har bedre kontroll på blodsukkeret. Jeg står opp gjerne i god tid, når jeg vet jeg kan lage en god smoothie, omelett, smørbrød, havregrøt ect. Unn deg selv en herlig morgenstart. Tenn lys og nyt en kopp kaffe i fred og ro. Hverdagsgleder er det jeg lever for iallefall 🙂

Denne eggehviteomletten er både sunn og god. Finhakk de grønnsakene du har liggende og sleng i litt bacon eller skinke. Server på ristet grovbrød med en deilig smoothie til. Eggeplommene kan du bruke til å lage vaniljekrem. Oppskrifter på deilige skoleboller kommer på fredag. Sunn hverdag og kos i helgen 🙂 Håper det smaker.

Eggehviteomlett:
4 eggehviter
1 skvett skummet melk
Finhakket grønnskaker. Jeg brukte paprika, spinat og rødløk.
Bacon
Smakt til med salt og pepper.

1.Finhakk grønnsakene. Dere som har kest bliggen min en stund. Vet at jeg elsker spinat. det kan brukes til alt. Salat, smoothies, gryter, pasta ect. Pluss smaker så godt.

IMG_3344

2. Bland eggehvitene med en skvett melk. Bland inn salt og pepper.

IMG_3350_2

3. Fres bacon og grønnsakene i stekepannen. Til baconet blir gyldent og spinaten faller sammen.

IMG_3352_2

4. Hell over eggehviteblandingen og sett temperaturen på svak varme. Jeg bruker å ha stekelokk over.

IMG_3354_2

Yummy omelett.

IMG_3383_2

Jeg serverte omeletten på ristet lavkarbobrød med salat. Med en frisk skogsbær smoothie til. Har du en deilig og energigivende måltid.

IMG_3410 IMG_3406_2

Start dagen med et skikkelig måltid. Har du energi til resten av dagen og du småspiser heller ikke. Du vet de sier at frokost er dagens viktigste måltid 🙂

IMG_3412

Love Victoria.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s