Varm sjokolade på pinne

Varm sjokolade, er perfekt nå som kalde vinterkvelder kommer. Det er ekstra koselige å røre ut varm sjokolade i melk, som en har laget selv. Disse laget jeg til jul i fjord. På julaften koste vi oss med varm sjokolade, julesugerør og mini marshmallows. Varmende kos på fine desemberdager. Lag til deg selv, eller gi bort. En hyggelig desembergave 🙂 Disse har lang holdbarhet.

Oppskrift varm sjokolade, ca 15 stk:
Konfektform, eller annen ønsket form. Min er fra Kitchen.
300 gram sjokolade, jeg brukte 70%. (mengde varierer også på hvilken type former du har, prøv deg fram)
Pinner(kjøpte mine på panduro

1. Smelt halvparten av sjokoladen over vannbad. Tilsett resten av sjokoladen og bland godt sammen.
IMG_0813_2

2. Jeg tar sjokoladen i sprøytepose, for å unngå søl. Fyll formene.

IMG_0814

3. Sett i kjøleskapet, etter ca. 5-10 min. Når sjokoladen har begynt å stivne, sett i pinnene. Slik at de står stødig.

IMG_0818

4. La dem stå i kjøleskapet til sjokoladen er stiv.

IMG_0860

5. Ta dem ut av formene. Pakk inn i cellofan, eller annen ønsket forpakning.

IMG_0986

Fine sjokolade på pinner.

IMG_1119

Tips til julegave. Kjøp en fin kopp, legg i sjokolade på pinne og noen søte mini marshmallows. Kanskje et julesugerør også? En søt desember/julegave. Jeg gav selv en kopp til min vennine. Fin oppmuntring i siste eksameninnspurt før jul.

IMG_1124

10 dager til 1 desember. Jeg gleder meg 🙂 Gjør du?

IMG_1132

IMG_1209

Love IV.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s