Speltlompe pizza, verdens raskeste hverdagspizza

Hei alle sammen,

Nå har jeg endelig fått nytt kamera og linse 🙂 Hurra! Nå blir det mange fine og bedre bilder/blogg framover. Goodbye iphone pictures! Litt flaut å se nedover bloggen merker jeg, men men! Nå er det nye og bedre tider.
Titter innom for å dele dagens middagstips med dere. De av dere som har lest bloggen min en stund, vet at jeg elsker speltlompe pizza. Må være verdens raskeste pizza å smelle sammen, og den er også ganske så sunn. Kan dermed nytes med god samvittighet. Pizzaen kan toppes med ditt favoritt tilbehør 🙂 Idag laget jeg med mager svinekjøttdeig.

Speltlompe pizza:
Speltlomper
Tomatpure
Ketchup
Mager svinekjøttdeig
Vårløk og cherrytomater
Ost
Hvitløk, timian, olivenolje, salt og pepper

1. Jeg bruker å lage en rask tomatsaus/pure, hvor jeg mikser sammen tomatpure, ketchup, olivenolje, salt, pepper, timian og masse hvitløk. Elsker hvitløk! Miks alt godt sammen.

IMG_4474

2. Finhakk vårløk og cherrytomater.

IMG_4481

3. Sett ovnen på 220 grader. Legg speltlompene på stekebrett, smør utover tomatpuren og legg på fyllet. Topp med ost og timian/organo. Stek på nederste rille i ca. 10 min. 

IMG_4485

IMG_4491

Server med frisk salat og kesam/rømme. Jeg har fått en ny favoritt salat. Feldsalat. Den smaker så godt, og så er den så fin å se på.

IMG_4507

Supergodt! Herlig middag å nyte i en travel hverdag. Lages på max 30 min. Hjemmelaget middag er det beste som finnes, eller hva? 🙂

IMG_4505

Vi blogges,
Love IV.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s