Yummy supper

Hei dere,

Da sitter jeg å blogger kl.01:41. Har forsatt jetlag, selv om jeg holdt meg våken hele dagen, da jeg ankom Oslo fredag. Irriterende! Men hey her kommer et lite blogginnlegg om hva jeg har laget til aftens de siste to dagene. Imorgen poster jeg et innlegg fra Boston turen min, som var supergøy! Var herlig å se min kjære søster/bestevenn igjen 🙂 🙂

Økologiske speltknekkebrød(rema 1000 selger de billigst til 25 kr) med avokadokrem, kalkunfilet og agurk.
Mos en moden avokado med gaffel, sammen med ønsket mengde salt, pepper og masse hvitløk.  Supergodt, og ikke minst mettende. Dette har blitt min nye smørkrem på sandwicher, salater ect. Try it!

IMG_2581

IMG_2582

2. Steinovnsbakt speltrundstykke med kyllingfilet, avokadokrem, agurk, hjertesalat og tomat. 
I USA kjøpte jeg en kjøtthammer, supert å slå kyllingfilten tynnere med.Gni først kyllingstrimlene inn med 2-3 fedd hvitløk, salt, pepper og frisk timian. Stek kyllingstrimlene, til de er gylden og gjennomstekt.

IMG_2592

Stek speltrundstykket som anvist på pakken. Smør på avokadokrem på bunnen, ha på din favoritt salat og grønnsaker. Topp med en kyllingfilet. En god og sunn kveldsmat.

IMG_2597

Må prøves 🙂
Blogges IV.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s