Boston

Hei,

Jeg var som sagt i Boston i 10 dager å besøkte lillesøstren min Birgitta. Hun har fått ro stipend på Northeaster university. Kjempefin skole! Da hun var på trening hver dag, var jeg å shoppet. Heldigvis kjenner jeg byen godt, så hadde det kjempegøy. Vi var også yte å spiste, handlet, besøkte familien vår som bor liten utenfor Boston. Det var kjempekoselig! Amerika har så mye spennede bake og kjøkkenting som vi har i Norge, og det til en billig penge. Jeg har kjøpt masse bakeformer, cupcakesformer, utstyr, utstikkere og andre kjøkkenredskaper til 1/3 av prisen på hva noen av tingene koster i Norge. Gotta love that! Kjøpte også masse klær, og treningstøy fra favoritt butikken Nike. Legger ved noen bilder av turen min 🙂 Mer kommer etterhvert.

Ha en fin kveld 🙂
IV

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s