Sunn lunsj inspo

Hei dere :),

En stund siden jeg har blogget nå. Jeg har ikke hatt blogglyst de siste ukene, men har forsatt laget masse god mat. I dag tenkte jeg å dele noen enkle og sunne lunsjer. Jeg elsker å lage mat til meg selv, og andre. Er ikke mye som skal til for at et måltid skal bli bedre. For min del kan det være ferske bær på den greske youghurten, eller friske urter. Ingen tørr brødskive her i gården! Om 6 dager reiser jeg også til Boston for å besøke lillesøsteren min! Cant wait! Der skal jeg storhandle på min favoritt bakebutikk. Dermend kan dere vente dere masse spennende innlegg, med mye nytt 🙂

Denne uken er det også 10krs marked på Spar, da får du kjøpt skyr, gresk youghurt, frukt, nøtter for en tier. Pleier å storhandle når det er slike tilbud, så har en et lager i kjøleskapet.

IMG_2313

1. Gresk youghurt med friske bringebær, og granola. Et godt og mettende måltid.

IMG_2194

2. Blåbær skyr med friske bær og usaltet nøtter.

IMG_2067

3. Havrepannekaker med syltetøy(uten tilsatt sukker) og ferskpresset juice. Perfekt helgefrokost!

Havrepannekaker  ca. 4 stk:
1 most banan
0.5 dl havremel
0.5  dl havregryn
1 egg
0.5 ts bakepulver
0.5 dl skummet melk
1 ts kanel
1. Mos banen med en stavmikser eller gaffel. Vend inn havremel, havregryn, kanel, og bakepulver. Bland godt, tilsett deretter egget og melken. Stek på middels varme til de er gjennomstekt. Prøv deg fram med røren, jeg liker mine tykke. Om du vil ha dem tynnere, tilsett mer melk.

IMG_0712

4.  Havregrøt med masse kanel er bare supergodt og ikke minst mettende.  Toppet med spiseskjee philadelphia kremost med sjokolade blir det den beste grøten.

Havregrøt:
2 -3 dl lettkokte havregryn
1.5 – 2 dl vann
2-3 ts kanel( så mye du ønsker)
1 spiseskjee philadelphia kremost med sjokolade.

1. Kok havregryn,vann og kanel sammen i en skjele,når blandingen begynner å koke opp rører du i ca.1 min til den blir passe fast(smak og behag på konsistens). Jeg liker den best fast. Hell grøten over i en skål og ha i en spiseskjee med kremosten.

IMG_1427

5. Speltlompe med advokado, kylling, kremost og spinat.

1. Smør to speltlomper med kremost. Ha på kyllingpålegg, spinatblader, og advokado skjært på langs. Jeg liker å drysse litt salt og pepper over advokadoen. Rull lompen sammen og del i to. Skal du ha det med som matpakke, pakk dem inn i matpapir

IMG_2334

6. Kyllingsalat med grov baguett. Lag din favoritt salat, og tilsett kyllingfilet. Jeg hadde også noe bacon og parmasan jeg drysset over. En supergod og mettende lunsj.

IMG_2146

7. Speltknekkebrød med ost og skummet melk. Speltknekkebrød med ost og gresskarkjerner må dere prøve! Mine absolutt favoritt knekkebrød. Rema 1000 selger de billigst for 25 kr! 🙂

IMG_2074

8. Skyr med blåbær.

Håper det er noe som frister? Ha en strålende onsdag!! 🙂

Love IV.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s