Julekos

Hei dere fine lesere,

Juleforberedelsene ble ikke helt slikt som jeg hadde planlagt. Har vært syk i to uker, og ikke hatt like mye overskudd til å bake og blogge. Jeg hadde egentlig tenkt å resie hjem med de 7 slagene ferdig bakt til mamma, men slik ble det ikke. Etter jeg kom hjem på mandag har jeg slappet av og bakt litt. Kamraet har ikke vært med, men har noen iphone bilder har jeg å dele med dere om hva jeg har gjort den siste uken. Julen er en av mine favoritt høytider. Midt oppi alt julestresset og gaver er det lett å glemme hvorfor vi først og fremst feirer jul ? Jesus ble født og juleevangeliet! Familiekos, gaver, lange middager og se resten slekten igjen hører jo også med. Er så mye vondt som skjer i verden, og da er det godt å ta vare på hverandre, og sette pris på det vi har 🙂 God jul til alle, og kos dere 100% uten dårlig samvittighet! 🙂 🙂

Flydd hjem til Bææærgen.

IMG_1096

Laget karamellpudding. Yum.

IMG_1092

Bakt kransekaker med lillesøster.

IMG_1102

Elsker å gi hjemmelaget gaver, i fine esker. lovelove.

IMG_1109

Fått gaver(fra meg selv) hihi.

IMG_1099

IMG_0868

Kost meg med varm sjokolade.

IMG_1008

Bakt pepperkakehjerter.

IMG_1121

Laget rissjokolade. Enkelt og godt. Varm opp 200 gram sjokolade på veldig svak varme(eller vannbad) bland det med 5 dl puffet ris. Ha det i en avlang form med bakepapir. Vent til det stivner i kjøleskapet og skjær i biter. Supergodt og glutenfritt! Det liker vi 🙂

IMG_1162

Vært på venninekvelder. Jeg og mine to søstre møter jentene vi bodde med i gaten Ingvild, Casandra og Henriette. Hver gang vi alle er hjemme. Det vil si jul og sommer. Så koselig! Vi er alle nesten som søstre. Henriette hadde dekket til et nydelig bord 🙂

IMG_1103

Hatt besøk av fine mormor og morfar.

IMG_1165

Laget varm sjokolade på pinne. Varm opp 200 gram sjokolade i vannbad, ta bollen av varmen. Tilsett 100 gram sjokoladen til. Rør godt sammen. Hell sjokoladen i konfektformer. Vent til sjokoladen er litt stivnet før du setter en pinne i hver form. Sett i kjøleskapet til den er ferdig stivnet. Ha cellofan papir rundt med bånd. Gi vekk som en vertinnegave eller kos deg med familien. Varm opp melk i en kopp og rør ut med pinnen. Jeg har også kjøpt mini marshmallows og polkadot sugerør. Koselig!

IMG_1190

God Jul fra meg til dere.

408590_10150456388848645_795588941_n

En kommentar om “Julekos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s