Speltlompe Pizza

God tirsdag lesere,

Speltlompe pizza er en rask og en litt sunnere pizza på en travel hverdag. Fikk tipset denne av min lillesøster Birgitta Hildur. Tilsett ønsket fyll å stek i ovenen i 10 min. Dette er  av mine favoritt middager når jeg har det travelt på timeplanen. Bruk creme fraiche eller tomatpure som pizzasaus, og tilsett det du har av pålegg i kjøleskapet. I dag brukte jeg karbonadekjøttdeig. Rema 1000 selger den billigste karbonadekjøttdeigen jeg vet om, 34 kr for 500 gram(nordfjord) Sunnere alternativ!

2 Speltlompe pizza:
50 gram Karbonadekjøttdeig krydret med tacokrydder
1 spiseskjee Lett creme fraiche blandet sammen med 1 fedd revet hvitløk
Ønsket mengde revet ost + organo

1. Smør bunnen med creme fraiche blandet med revet hvitløk. Strø over kjøttet, ost og krydder. Stek på 200 grader- 8-10 min.

Server med kesam eller rømme.

såå godt!

Nyt Kvelden,
IV.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s