Hjemmelaget vaniljeiskrem

God tirsdag,

Nå har sommeren kommet for fullt her i Oslo, i dag var det hele 27 grader. Strålende! I dag feiret jeg og min søstre med å lage hjemmelaget vaniljeiskrem. Iskrem er det beste jeg vet om, og hva er ikke gøyere enn å lage den selv?. Du kan tilsette hva du vil, som daimkuler, nonstop og nøtter. Prøv deg fram 🙂

Hjemmelaget iskrem:
4 eggeplommer
2 hele egg
250 g melis
6 dl fløte
3 ss vaniljesukker
200 g damimkuler, nonstop, sjokolade(kan sløyfes)

1. Stivpisk kremfløten sammen med vaniljesukker.
2. Miks eggeplommer, egg, melis til eggedosis i ca.10 min
3. Bland alt sammen forsiktig med en slikkepotte, og legg det i en bolle, isboks.
4. Sett i frys, rør etter 30 min. Frys videre fram til servering.


Perfekt dessert i sommersolen. Hyggelig om dere vil legge igjen en kommentar, eller ønsker om hva dere vil at jeg skal lage på bloggen 🙂
Klem IV.

8 kommentarer om “Hjemmelaget vaniljeiskrem

  1. Nam, Ingrid!! 🙂 dette skal jeg prøve utover sommern hehe.
    Har du noen gode fiskeoppskrifter?? 🙂

    Klem, Sigrid

  2. Huraaaaa!! jeg har ventet på noe avkjølende til en varm sommerdag 🙂 Jeg venter på IV sin spesial smootie! 😉 Dette ser såå godt ut! 🙂 Skal lage det til helgen for sure 🙂 Keep ut the good work! – With love, din fan # 1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s