Chicken salad with garlic bread

Hei fine lesere,

Idag har jeg hatt en travel dag så dagens middag ble kyllingsalat – raskt og enkelt å lage, men veldig godt 🙂 Jeg elsker kylling, og spesielt å bruke det i salater. Kyllingssalat kan lages på så mange måter. Jeg steker kyllingfileet i strimler, og hakker opp salat. Igår hadde jeg bare agurk, tomat og salat for hånden, men her er det bare å ta de grønnsakene du liker best 🙂 Jeg lagde også hjemmelaget hvitløkssmør som jeg hadde på brødet som tilbehør til maten. Himmelsk!

Hvitløkssmør (rekker til ca. 4-6 skiver)

50 g smør
2-3 fedd hvitløk (etter behov)
1-2 ss finhakket fersk persille
Salt og pepper etter behov.

1. Finhakk persillen og hvitløk, og tilsett det sammen med de andre indigriensene. Jeg bruker en mikser for da blir det mye bedre blandet sammen. Er også lurt å legge ut smøret påforhånd slik at det er mykt, det gjør det mye enklere å mikse sammen.
2. Smør hvitløkssmøret på skivene og stek i ovnen i 5-10 min.

Kram Ingrid Victoria

En kommentar om “Chicken salad with garlic bread

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s