Tacoburger

Hei lesere,

Idag har jeg hatt en lang dag, bestående av trening og jobb. Alltid travelt på åpent bakeri i helgene, og gøy er det. Hadde besøk av min bestevenninde Charlotte, og sammen laget vi tacoburger. yum! Brukte samme brød, som jeg bruke på cheeseburgeren min(ligger i arkivet) landbrød rundstykke. Hadde ikke tid til å lage mine egne hambrugerbrød, men det kommer om ikke lenge. Anbefaler denne burgeren til alle dere som liker taco like godt som meg:)

Oppskrift til 2, 200 g burgere:
1 pose tacokrydder
1 pakke karbonadekjøttdeig
2 stk landbrødrundstykker
3 spiseskjeer potetmel
1 spiseskjee olje
2 spiseskjeer sprøstekt løk/rå løk
2 skiver cheddarcheese
1 tomat
1 crispsalat
Tacosaus
Tortillachips

1. Bland tacokrydder, løk, kjøttdeig, olje og potetmelet godt sammen i en bakebolle.
2. Form 2 runde hamburgere med skje, husk å dyppe skjeen i varmt vann, da er det lettere å forme hamburgere. Jeg bruker hamburgerpresser jeg kjøpte på Åhléns, blir det perfekte runde hamburgere. Anbefaler å kjøpe en slik nå som grillsesongen er rett rundt hjørne.
3. Stek i stekepanne, eller på grill. Etter 3-4 min, legg en skive med cheddarcheese på hver burger. Stek videre til de er gjennomstekt.
4. Varm brødene i ovnen, og dekorer sammen med salat, salsasaus, rømme og tortillachips.

Love Ingrid Victoria.

2 kommentarer om “Tacoburger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s