Ferie

Hei dere,

Beklager fravær fra bloggen. Jeg er på ferie i Florida og storkoser meg. Kommer sterkt tilbake neste uke. Dagene går til shopping, soling, lesing, trening, bading og total avslapping. Jeg elsker USA og alt det spennede de har av matvarer og kjøkkenutstyr. Bodde selv  i Boston for fem år siden. Elsker å gå i mat og kjøkkenbutikker her nede, som den matnerden jeg er. Gleder meg masse til å blogge med nye kjøkkenutstyr, samt dele nye og spennede oppskrifter 🙂 sjekk ut nettsiden til en av mine favoritt butikker http://www.williams-sonoma.com/. De shipper til Norge også. Masse spennende utstyr. Feriens tips fra meg.

Jeg oppdater ofte på instragram, følg meg på @foodbyvictoriaa. Jeg vil også si takk til alle nye følgere og til dere som har laget iskrem oppskriften og lagt ut på insta. Super stas 🙂

Håper alle har en strålende sommerferie så langt, det har jeg 🙂
God Sommer. Love IV.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s