Yoghurt med pasjonsfrukt

Det er frokostmandag, hvor jeg kommer med dages frokosttips. Hurra.Jeg har fått en ny frokost favoritt som smaker helt fantastisk. Nemlig kokos og vanilje  yoghurt med pasjonsfrukt. Smaker tropisk og sommerlig. Perfekt nå som vi er i varmere tider.

Pasjonsfrukten har en utrolig frisk og syrlig smak. Frukten blir kalt lideskapesfrukt på norsk, og er en stor favoritt i matbransjen. Jeg kjøpte min pasjonsfrukt for 6 kr stykke på grønnsakshandelen. Er ofte internationale butikker som selger pasjonsfrukt. Denne må dere prøve!

Yoghurt med pasjonsfrukt:
2 små beger yoghurt. Jeg bladet kokos og vanilje.
1 pasjonsfrukt.

1. Bland yoghurten sammen. Del pasjonsfrukten i to og skrap ut innematen med en skje.

IMG_4104_2

2. Ha fyllet over yoghurten, så er det bare å NYTE denne herligheten. Denne frokosten gjør meg bare glad. Herlige og friske farger. Nyt hverdagen, det er den som teller. Jeg er en livsnyter. Er verdt å stå opp litt tidligere for å drikke en god kopp kaffe og spise deilig frokost. Det gjør dagen for min del.

IMG_4127_2IMG_4124_2

Happy monday! Make the best of it!
– Ingrid Victoria.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s