Tunfisksalat

Det er torsdag og solen skinner. I går laget jeg denne gode tunfisksalaten til lunsj, som jeg nøt ute i solen. Denne lages på max ti minutter. Server på ristet grovbrød eller i en deilig salat. Jeg har brukt mager kesam og lett majones, samt grønnsaker. Dette kan nytes med god samvittighet. Gir energi og næring på en travel hverdag. En perfekt måte å få i seg mer fisk på også. Røren kan oppbevares i kjøleskapet et par dager. Lag en deilig salat, grovblings, wraps å ha med i matpakke på jobb. Denne metter! 🙂

Oppskrift tunfiksrøre:
1 boks tunfisk i vann
1/2 rødløk
1 liten selleristang
1 halv paprika. Jeg brukte partypaprika, så om du bruker en stor, ville jeg sett an mengden.
2 fedd hvitløk revet
1 neve frisk basilikum
1 spiseskje lett majones
3 spiserskjeer mager kesam/lett cream fraiche
Smak til med salt og pepper.
Server på ønsket mengde salat. Jeg brukte en blanding av spinat og baby leaf mix.

1. Finhakk alle grønnsakene. Bland sammen i en skål.

IMG_3905_2

2. Hell vannet av tunfisken. Bland sammen med grønnsakene, lett cream fraiche og majones. Jeg liker min tunfiskrøre passe fast. Tilsett gjerne mer eller mindre cream fraiche/majones. Smak og behag. Smak til med salt og pepper.

IMG_3907_2

3. Tunfiskrøre klar til servering. Røren kan oppbevares i boks i kjøleskapet. Perfekt å ha på en grovblings, salat, wraps.

IMG_3913_2

Jeg serverte tunfiskrøren på en salat bestående av, spinat, baby leafe mix og middelshavmiks. Noen cherrytomater og cashewnøtter. Et deilig og mettende måltid.

IMG_3928

IMG_3942_2

Happy Thursday,
-Ingrid Victoria

Legg igjen en kommentar