Baked cookie with ice cream

God kveld fine lesere,

I dag slår jeg til med to blogginnlegg. Går (nesten) aldri lei av å bake og lage mat. Når jeg baker på jobb, tenker jeg på hva jeg skal lage når jeg kommer hjem. haha. Sånn er det når en elsker å være på kjøkkenet!! 🙂 Jeg er vel ikke den eneste som elsker cookie dough? Kombinasjonen er bare fantastisk! I dag laget jeg baked cookie toppet med vaniljeiskrem til dessert. Blir nesten det samme som cookie dough ice cream, kanskje bedre? ahhh dette er noe som må prøves! Pure yumminess!!

Baked cookies ca. 8 stk:
0.5 dl sukker
1 dl brunt sukker
100 gram smør
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 stort egg
2.5 dl hvetemel
0.5 ts natron
2 dl sjokoladeknapper. Jeg brukte både hvir og mørk.
vaniljeiskrem

1. Miks romtemperert smør sammen med sukkeret.

IMG_4069

2. Vend inn egget og miks videre.

IMG_4070

3. Bland hvetemel, natron, bakepulver og vaniljesukker godt sammen.Vend inn i røren.

IMG_4071

4. Tilsett sett sjokoladeknappene tilslutt.

IMG_4074

Cookie røre må være den beste røren å prøvesmake!! so good!

IMG_4076

Jeg brukte disse søte formene fra IB laurens. Et av mine favoritt merker, når det kommer til boller og kopper. Jeg har boller i flere forskjellige størrelser og krus. Perfekt å bake med og så fine. Prisen er også rimlig 🙂  Disse muffinsformene koster 39 kr stk.

Fyll en cookiescoop med røre i hver form. Jeg laget også noen vanlig cookies også. Stek på 200 grader i ca. 8-10 min.

IMG_4083

Topp med vaniljeiskule på toppen. Dryss litt melis som litt ekstra pynt.

IMG_4097

Isen smelter ned  i den varme cookies, så er det bare å NYTE!

IMG_4100

Du kan også ha en iskule over en cookie også.

IMG_4113

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad 🙂
Love IV.

2 kommentarer om “Baked cookie with ice cream

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s