Torskkaker

Hei dere,

Først må jeg bare beklage for alt for dårlig blogging. Jeg har hatt det supertravelt siden jeg begynte som konditorlærling på Grand. Hele forrige uke jobbet jeg til 22:30, har derfor ikke laget mye mat hjemme. hehe. Disse to ukene jobber jeg dag, dermed blir det mer matlaging hjemme for meg. Hurra! Jeg har laget fiskekaker for første gang denne uken. Enkle og god oppskrift. Du kan også bruke laks i denne oppskriften.

Torskekaker-4 kaker:
200 gram Torskefilet
1 Egg
1 Neve hakket gressløk
1/2 Purreløk
Smak til med salt og pepper.

1. Skjær torskefileten i små biter og hakk purreløk og gressløk.

2. Ha alt i en blender sammen med 1 egg, salt og pepper. Bland til det blir en god farse.

3. Min farse ble veldig grønn, pga løken.

4. Form små kaker, og stek på middelsvarme slik at de blir gjennomstekte.

Jeg serverte sammen med pestopasta, brokkoli og blomkål. Server gjerne sammen med poteter, salat og annet godt du liker. Disse er perfekt å fryse ned og ha til middag når timeplanen blir travel.

Lag fiskekaker dere,
IV.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s