Ukens tilbud – havets uke

Hei dere,

Nå sitter jeg å spiser dagens porsjon havregrøt og drikker morgenkaffen. I dag kl.14 begynner min første dag som konditorlærling på Grand hotell. Hurra! 🙂 🙂 Grugleder meg, men forhåpentligvis blir det gøy og spennende. Dette er begynnelsen på drømmen min om å starte mitt eget sted.

Denne uken er det mange gode tilbud, ICA har » havets uke» hvor det er 40% på all fersk fisk i fiskedisken, og de har 40% på Findus ferdigprodukter. De selger også brokkoli, blomkål og gullrøtter til 10 kr. Her kan en lage mange gode fiskeretter. Jeg var å hamstret i går, så kommer fiskegrateng iløpet av uken.

Meny har også 30% på 30 nye varer denne uken, alt fra fersk pesto til bakemikser. De har også 2 for 3 på » middagsfavoritter» som kyllingfilet, salma laks, torsk, pølser og kjøttkaker. Her er det penger spart!

Løp å kjøp!
IV.

2 kommentarer om “Ukens tilbud – havets uke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s