Smoothie

God Lørdag,
Fått etterspørsel på smoothie av kjære Amalie. Jeg pleier å ofte å lage smoothie om morningen før jeg trener, eller som et mellommåltid. Nå som det er sesong for bær, og annen frisk frukt, er det bare å dra fram blenderen. Min favoritt er er mango, banan og ananas smoothie. På Rema 1000, får du 800 g mango, banan og ananas smoothie blanding for 29 kr. Et kupp spør du meg! På flyplassen i Madrid kjøpte jeg en starbucks takeaway kopp,som er perfekt til kalde drikker. Vet at de selger slike enda, kjempe fint å ha med seg på vei til trening. Jeg liker en litt tykk smoothie når jeg lager det. Om du vil ha den tynnere, eller tykkere er det bare å tilsette mer, eller mindre juice, eller youghurt. Prøv deg frem:)

Smoothie:
100-200 g mango, banan og ananas blanding
2.5 dl ferskpresset juice
2 dl youhurt natruell

1. Miks alt sammen i en blender, eller med en stavmikser. Jeg pleier å legge yoghurten i frysen i 30- 40 min før jeg lager smoothie, slik at den blir ekstra kald.:)


Ha en strålende lørdag i finværet. Love, Ingrid Victoria.

2 kommentarer om “Smoothie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s